Inici   Empresa   Serveis   Dossier   Rutes guiades   Conferències   Disseny web   e-Botiga   Espai-cafè   
mític
   Premsa   Notícies   Patrocini   Contacte   Mapa web   Facebook   Twitter   
 

Publicitat

  Com heu pogut veure al llarg del nostre web, MITIC Experience, organitza un número important d’esdeveniments de tot tipus, esdeveniments com cicles de conferències i cursos, exposicions, recreacions teatrals, música en directe, audiovisuals i un llarg etc. en el que hem d’incloure, la gestió de webs, com la pròpia o com la del Cercle Català d’Història (www.cch.cat), que val a dir-ho, és una de les que compte amb més visites i tràfec d’informació, en l’àmbit cultural del nostre país.

  MITIC Experience, també té una línia de creació de productes de merxandatge, tan per compte pròpia, com per demanda de clients que desitgen poder disposar d’una sèrie de productes concrets.

  Tos aquests elements, permeten a d’altres clients, aprofitar l’opció d’incloure publicitat de les seves firmes, marques, productes o serveis en tot aquest material que MITIC Experience crea habitualment.

  MITIC Experience us ofereix un important servei de PUBLICITAT, on poder fer arribar a un públic extens i d’un àmbit especialitzat, les vostres ofertes. No dubteu en contactar amb nosaltres per explorar aquestes possibilitats. Us farem pressupost a mida i sense compromís.

  Us hi esperem! 
© 2021 MITIC Experience   |   Inici   |   Contacte   |   Publicitat   |   Legalitat