Inici   Empresa   Serveis   Dossier   Rutes guiades   Conferències   Disseny web   e-Botiga   Espai-cafè   
mític
   Premsa   Notícies   Patrocini   Contacte   Mapa web   Facebook   Twitter   
 

Patrocini

  

  MITIC Experience, és una empresa que neix amb una finalitat molt clara, la de potenciar i gestionar, totes aquelles activitats i productes, relacionats amb la cultura catalana, i especialment, amb tot allò que va dirigit a la recerca, recuperació i divulgació de la història del nostre país.

  El nostre compromís amb la recerca i difusió de la nostra història arriba al punt, què MÍTIC Gestió Cultural, s’ha convertit en el principal patrocinador del Cercle Català d’Història, una de les entitats capdavanteres al nostre país en l’àmbit de la recerca.

  Considerem fonamental potenciar la recerca i posar tots els mitjans necessaris per a fer-ho possible, i cal que aquesta tasca de recerca sigui realitzada, per experts de diferents àmbits, que tinguin com a principal objectiu el rigor.

  És per tot això que MÍTIC Gestió Cultural, destina una part molt important dels seus beneficis a potenciar aquesta recerca i aquesta recuperació historiogràfica. Amb la feina de recerca i difusió del Cercle Català d’Història, i la tasca de comercialització que ofereix MÍTIC Gestió Cultural, aconseguirem apropar la nostra cultura al gran públic.

  Fes-te soci del Cercle Català d'Història ! 
© 2021 MITIC Experience   |   Inici   |   Contacte   |   Publicitat   |   Legalitat