Inici   Empresa   Serveis   Dossier   Rutes guiades   Conferències   Disseny web   e-Botiga   Espai-cafè   
mític
   Premsa   Notícies   Patrocini   Contacte   Mapa web   Facebook   Twitter   
 

Menús gastronòmics

  Mitjançant la gastronomia dels nostres pobles i viles apropem al públic la historia i el tast d’aquestes. L’organització de campanyes o certàmens gastronòmics al voltant d’un element o tret històric, ens ajuda a conèixer l’entorn i els fets que originaren un episodi històric concret.

  En aquest sentit, MITIC Experience, compta amb l’assessorament dels millors especialistes en aquest àmbit, per dissenyar i crear campanyes gastronòmiques-històriques amb menús fets a mida pensats per conèixer i assaborir a través del gust, l’olor i els colors, la cuina d’un moment històric i d’un entorn concret.

  Certàmens com el “Menú: l’Amèrica de Colom” o el “Menú de les Bruixes” ens han permès involucrar a restauradors de diferents viles en aquests projectes. Amb plats elaborats per experts com en Jaume Fàbrega, gastrònom i professor de la UB de renom internacional, amb un disseny molt cuidat de les cartes dels restaurants, i amb una acurada i àmplia difusió de l’esdeveniment, hem aconseguit una promoció moderna i innovadora del lloc creant un potent focus d’atenció i d’interès pel públic. L’interès gastronòmic és troba en alça i MITIC Experience potencia la Gastronomia enriquint-la amb aquell ingredient màgic com és la propia historia que té una vila o ciutat o de qualsevol fet puntual local que es vulgui ressaltar amb l’objectiu de convertir-lo en únic i diferenciat.

  MITIC Experience també amb la gastronòmia com a patrimoni de la nostra història !
  


 
© 2021 MITIC Experience   |   Inici   |   Contacte   |   Publicitat   |   Legalitat