Inici   Empresa   Serveis   Dossier   Rutes guiades   Conferències   Disseny web   e-Botiga   Espai-cafè   
mític
   Premsa   Notícies   Patrocini   Contacte   Mapa web   Facebook   Twitter   
 

Espai-cafè - "Granja CRISTALL"

Ràdio Palamós
Tall puclicitari (Àudio Mp3)

  El passat dissabte 25 de juny de 2011, vam obrir a Palamós (Baix Empordà), un espai-cafè anomenat Granja Cristall, un local gestionat per la nostra empresa, MITIC Experience, que alhora engloba en el seu interior, la botiga “L’Almirall”, una mena d’espai on també podreu trobar llibres, reproduccions de mapes, reportatges, objectes de regal, samarretes, i moltes altres coses, totes elles, relacionades amb la història del nostre país i en especial amb la marina catalana de totes les èpoques.

  Aquest espai és també, un punt d’informació del Cercle Català d'Història, des d’on informar a totes les persones interessades, sobre les diferents activitats que regularment s’organitzen, com per exemple, xerrades, tertúlies, rutes guiades, etc.

MÍTIC - Granja Cristall
(Espai Cercle Català d'Història)
c/ López Puigcerver, 2117230 Palamós (Baix Empordà)
Tlf: 972-314-605 / 619-579-870
info@mitic.cat


La Granja CRISTALL al c/ López Puigcerver núm.21 de Palamós.

  Amb tot això, la Granja Cristall, és un lloc ideal on gaudir d'un bon cafè, un bon esmorzar o d’unes bones tapes, i retrobar-se amb la història del nostre país gràcies a aquest espai que des d’ara està a la vostra disposició.


Els dos membres fundadors de MITIC Experience

  Des de MITIC Experience, continuem avançant en la idea de treballar en pro de la nostra història i de la seva recuperació, i en el fet de crear espais on poder apropar aquesta al gran públic. Aprofundir en la recerca, treballar en la creació d’espectacles, activitats o productes, i crear espais de trobada, són les fites en las que ara per ara, treballem sense aturar-nos.


Una instantània de l'espai-botiga "L'Almirall"

  Us hi esperem a tots a la Granja Cristall! 
© 2021 MITIC Experience   |   Inici   |   Contacte   |   Publicitat   |   Legalitat