Inici   Empresa   Serveis   Dossier   Rutes guiades   Conferències   Disseny web   e-Botiga   Espai-cafè   
mític
   Premsa   Notícies   Patrocini   Contacte   Mapa web   Facebook   Twitter   
 

Notícies

Apertura de l'espai-cafè "Granja CRISTALL":

Un espai obert a la cultura


  El passat dissabte 25 de juny de 2011, vam obrir a Palamós (Baix Empordà), la Granja Cristall, un local gestionat per la nostra empresa, MITIC Experience, que alhora engloba en el seu interior, la botiga “L’Almirall”, una mena d’espai on també podreu trobar llibres, reproduccions de mapes, reportatges, objectes de regal, samarretes, i moltes altres coses, totes elles, relacionades amb la història del nostre país i en especial amb la marina catalana de totes les èpoques.

  Aquest espai és també, un punt d’informació del Cercle Català d'Història, des d’on informar a totes les persones interessades, sobre les diferents activitats que regularment s’organitzen, com per exemple, xerrades, tertúlies, rutes guiades, etc.

MÍTIC - Granja Cristall
(Espai Cercle Català d'Història)
c/ López Puigcerver, 2117230 Palamós (Baix Empordà)
Tlf: 972-314-605 / 619-579-870
info@mitic.catProperament inauguració de l'exposició:

Cristòfor Colom: L'Enigma al Descobert


  L’Exposició “Cristòfor Colom: L’Enigma al Descobert”, neix amb la finalitat de donar un pas més endavant, i assolir d’aquesta manera com a fita, permetre fer arribar aquesta exposició itinerant al gran públic en general i que aquest pugui apropar-se a conèixer d’una manera didàctica, la realitat d’aquest episodi històric de transcendència universal. Alhora aquest públic, podrà conèixer ja des de casa seva i gràcies a internet, els portals del Cercle Català d’Història i de MÍTIC Gestió Cultural i d’aquesta manera aprofundir en el coneixement de totes les recerques i activitats que ambdues entitats realitzen.

  Aquesta exposició està planificada per créixer regularment, enriquint el seu contingut i essent cada cop més densa i més completa, incorporant fins i tot, les noves tecnologies de la informació.

  Més informació en els propers dies.Darreres notícies:

Palamós s'omple de pirates


  La 19a edició de la Botiga al Carrer de Palamós, promoguda per la Federació de Comerç i Turisme del municipi, va viure una nova edició el passat dissabte 4 de juny, més divertida que mai amb la festa Terra de Pirates. A banda de les parades dels establiments associats a Fecotur des de l’avinguda Onze de Setembre fins a la Planassa i al llarg de tot el nucli antic, la fira va anar acompanyada d’un programa farcit d’activitats com ara l’Abordatge Pirata, que consisteix en actuacions teatralitzades amb actors vestits de pirata que es passegen per tot el circuit de la Botiga al Carrer buscant tresors amagats o fent lluites. També hi va haver espectacles de malabars, xanques i espectacles teatralitzats itinerants on s’interactuà amb el públic.

  A la festa hi va haver una carrossa, decorada com a galió pirata, escenari des d’on es van fer totes les proves amb el públic, com ara la subhasta dels tresors. Per als més petits hi va haver castells inflables a la Planassa i la ludoteca El Cau Pirata, on es van realitzar maquillatges i tatuatges per a tots els públics. Com a cloenda de la festa, a 2/4 de 8 del vespre, cremat per a tothom.

  La col·laboració de MÍTIC Gestió Cultural en l’organització d’aquesta activitat al carrer, va fer possible que una vegada més, la companyia teatral medieval del Pla de l’Estany, Alma Cubrae, estigués a l’altura de la seva ja dilatada reputació i fes les delícies dels més joves. 
© 2021 MITIC Experience   |   Inici   |   Contacte   |   Publicitat   |   Legalitat