|     |     |  

1492, Cristòfor Colom a Pals:
El viatge de descoberta posa rumb a les Índies
Ruta guiada i teatralitzada

Ruta guiada teatralitzada amb els personatges que acompanyen i preparen l'expedició cap a les Índies amb l'Almirall de la Mar Oceana, Cristòfor Colom. Viatjarem en el temps fins el 1492, a la vila marinera i al port de Pals.
Pals, la porta d'Amèrica!

  Reviurem una de les gestes més importants de la història universal en la ruta nocturna i coneixerem els secrets del 1er viatge.. que va descobrir Amèrica. Ens retrobarem amb els germans Pinzón, els mariners que l'acompanyaren, els cartògrafs i els nobles de la Cort que l'ajudaren en els preparatius del viatge.

  Enguany commemorarem el 525è aniversari de la tornada a Pals del primer viatge de Cristòfor Colom cap a Amèrica. Amb la finalitat de seguir avançant en les recerques colombines des de Catalunya, el Cercle Català d'Història recupera amb el suport de l'Ajuntament de Pals, els anteriorment anomenats “Homenatge a Cristòfor Colom i a la Marina catalana” celebrats els passats anys. D'aquesta manera el proper dissabte 11 d'agost, esteu convidats a la jornada:

  Cristòfor Colom i la Vila de Pals
V Jornada Colombina d'Estudi i Commemoració

  En aquesta jornada i entre d'altres activitats, destaca la ruta guiada i teatralitzada que es celebrarà a les 23:30h, i podrem viatjar al cor d'aquella aventura.

  Programa de la jornada:

  • 18:00 h – Recreació: Arribada de l'almirall Cristòfor Colom i de tot el seu seguici a Pals. A la plaça de l'Ajuntament serà rebut amb honors i des d'allà la comitiva, es desplaçarà a l'església de Sant Pere de Pals a retre homenatge a la Mare de Déu amb una ofrena floral. Des d'allà, l'almirall i els seus homes, passejaran pels carrers de la Vila, agraint al públic el seu entusiasme.
  • 20:00 h – Conferències: A Ca la Pruna a càrrec de membres del Cercle Català d'Història, tindrà lloc una sèrie de conferències on enguany, el tema estrella serà les ponències presentades pels mateixos conferenciants, al Congrés Internacional d'Americanistes, celebrat setmanes abans a Salamanca, entre el 15 i 20 de juliol.
  • 24:00 h - Ruta teatralitzada: Ruta guiada teatralitzada, pel recinte medieval de Pals. Una atractiva visita, acompanyats dels personatges que ens explicaran la seva història. Es recomana punt de trobada amb el públic a les 23:15 a Ca la Pruna.

  

  "...i vaig venir a la vila de Pals, que és port de mar, on jo vaig armar tres naus molt aptes per a un fet semblant, i vaig sortir del dit port molt proveït de moltíssims manteniments i de molta gent de mar..."

Cristòfor Colom (“Els Viatges al Nou Món”, Ed. Llibres de l'índex)

La Vila de Pals, protagonista de la Descoberta d'Amèrica en l'aventura més grand de tots els temps!  

  • Inclou: Ruta guiada i teatralitzada
  • Preu: 15€/persona (menors 12 anys, gratuït)
  • Durada: 2:00 h Aprox.
  • Idiomes i horaris: Sortides en català per grups amb dates a convenir. Mínim 6 persones.
  • Lloc de sortida: Davant la Casa de Cultura "Ca la Pruna" de Pals. Necessari presentar-se 15 minuts abans de l’hora prevista.
  • Dificultat: Ruta a peu sense dificultat.
  • Tickets: Trucant al +(34) 619-579-870.

  

ADQUIRIR/CONTRACTAR RUTA (Català)

La ruta en català, també està disponible per a grups organitzats. Podeu contactar mitjançant el telèfon +(34) 619-579-870 o escribint un e-mail a la direcció info@mitic.cat

  

Vols patrocinar la V Jornada Colombina a Pals?

  

  

 
© 2021 MITIC Experience