Inici   Empresa   Serveis   Dossier   Rutes guiades   Conferències   Disseny web   e-Botiga   Espai-cafè   
mític
   Premsa   Notícies   Patrocini   Contacte   Mapa web   Facebook   Twitter   
 

Condicions, reserves i preus

» Condicions i reserves

  MITIC Experience i el Cercle Català d'Història recomanen efectuar reserva prèvia, mitjançant telèfon o correu electrònic a: 690-381-496 / 619-579-870 o als emails info@cch.cat / info@mitic.cat / info@heraclia.cat.

  Podeu efectuar el pagament també mitjançant aquet web o també mitjançant transferència al compte current número: ES25-0081-0439-2800-0125-4634 de Banc Sabadell, abans de la data de la ruta a efectuar i gaudir així, del descompte per pagament anticipat. Recordeu indicar en el "concepte", el nom, ruta i data. També podeu efectuar el pagament el mateix dia de la ruta, sense oblidar efectuar la reserva prèvia.

  L’organització es reserva el dret de suspendre la ruta per motius climatològics o de força major. En aquests casos, el client podrà optar per recuperar l'import pagat en cas d'haver-lo fet efectiu o bé mantenir la reserva per una propera data.

 

» Preus en rutes programades

  El preu de cada una de les rutes organitzades per MITIC Experience amb la col·laboració del Cercle Català d’Història, és el següent (opcions a part):

Veure en cada ruta les diferents opcions

 

» Preus en rutes per grups organitzats

  A més de les diferents rutes programades a l’agenda, els grups de persones interessades poden contractar aquestes rutes amb caracter privat, és a dir, grup tancat amb data i hora desitjada. Per a més informació, contactar amb nosaltres.

 

 
© 2021 MITIC Experience   |   Inici   |   Contacte   |   Publicitat   |   Legalitat