|     |     |  

"L'enigma Colom"
Basada en la novel·la de M. Carme Roca
Ruta guiada a peu

Visita la Barcelona protagonista del Descobriment d'Amèrica
Endinsat en la darrera novel·la de M. Carme Roca
Colom, un enigma per descobrir!

  Viu aquesta història amb els personatges protagonistes de l'aventura més important de la història de la humanitat en una trepidant ruta a peu per la Barcelona del segle XV.

  Maria Carme Roca ens proposa una novel·la història per aconstar-nos a la figura de Colom per defensar i mostrar al món la catalanitat de Cristòfor Colom, així com també, denunciar l’afany d’alguns sectors per a esborrar tot rastre català.

  “1493. L’almirall Colom ha tornat de les Índies Occidentals i prepara una altra expedició. Temps enrere, Guerau de Gualbes, fill bastard d’un noble, havia treballat sota les seves ordres. Però ara es veu obligat a amagar-se dels seus enemics en una Barcelona que procura mantenir les seves institucions d’autogovern malgrat els intents del rei Ferran per controlar-les. Mentre Guerau fa l’impossible per recuperar la confiança del seu antic mentor i l’amor de Blanca, la dona que estima, es veurà implicat en una teranyina de venjances, interessos i conspiracions creuades que tenen com a nexe d’unió l’almirall Colom i el seu gran projecte.”

  Maria Carme Roca (Barcelona, 1955), historiadora i filòloga, des de l’any 1997 es dedica professionalment a l’escriptura. D’ençà d’aleshores ha publicat més de vint-i-cinc llibres, molts dels quals adreçats al públic infantil i juvenil. La passió que sent per la literatura i la història fa que sovint les uneixi i escrigui novel·les en què els sentiments són els protagonistes. La seva novel·la Intrigues de palau va resultar guanyadora del premi Nèstor Luján 2006. L’any 2008 va publicar El monestir proscrit i el 2009 Barcino.

Barcelona, la ciutat que va acollir el descobriment d'América en l'aventura més gran de tots els temps!

  

  • Inclou: Ruta guiada
  • Preu: General 12€ (menors 12 anys, gratuït)
  • Durada: 2:00 h Aprox.
  • Idiomes i horaris: Sortides en català per grups amb dates a convenir. Mínim 8 persones.
  • Lloc de sortida: Davant el Monument a Colom, Plaça de la Pau s/n. Davant l'accés d'entrada del costat mar.
  • Dificultat: Ruta a peu sense dificultat apte per persones amb mobilitat reduïda.
  • Tickets: Trucant al +(34) 619-579-870.

  

ADQUIRIR/CONTRACTAR RUTA (Català)

La ruta en català, també està disponible per a grups organitzats. Podeu contactar mitjançant el telèfon +(34) 619-579-870 o escribint un e-mail a la direcció info@mitic.cat

  

  

 
© 2021 MITIC Experience