|     |     |  

Cristòfor Colom i la Vila de Pals: Ruta de la Descoberta d'Amèrica!
Ruta guiada en bicicleta rural elèctrica

Visita els espais empordanesos relacionats amb Colom
Pensaves que ho sabíes tot sobre el descobridor?
Pals, la porta d'Amèrica!

  Reviviu una de les gestes més importants de la història de la humanitat en una jornada en bicicleta elèctrica creuant maravellosos paisatges rurals i patrimoni medieval.

  Una ruta guiada per descobrir el Descobridor d'Amèrica a Pals el 1492 a través del paisatge i la natura en una experiència única. Viurem una aventura increïble i descobrirem per què es diu que Cristòfor Colom sortís de Pals per anar cap a les Indies. L'enigma de Colom al descobert i els seus vincles amb l'Empordà ens portaran a visitar els principals llocs colombins.

  L'itinerari d’aquesta aventura comença a Ca la Pruna amb la visita guiada del Cercle Català d'Història. Viatjant a través del temps, ens traslladarem al passat d'aquesta antiga Vila Reial, hi descobrirem la presencia dels germans Pinzón a Pals i de més personatges que acompanyaren el gran Almirall el 1492. També sabrem perquè la memòria oral d'aquesta població medieval diu que “les tres caravel·les i Colom van sortir de Pals...”

  Sens dubte aquest és un dels pobles més interessants de la comarca des del punt de vista natural i històric. Després en Burricleta ens dirigirem cap a St. Fructuós, Ses Garites i la Platja de Pals. Gaudirem d'uns paisatges canviants i meravellosos fins a arribar a la Torre Mora, l'enclau de l'antiga vila marinera i el port de Pals, un port documentat ja des del segle XV. Aquí, visitarem les restes arqueològiques i veureu com era segles passats la zona del Port de Pals, el lloc des d'on es diu que van salpar les tres carabel·les. Seguirem cap al Mas Gelabert- un altre enclau colombí- i tornarem a Pals gaudint de l'encant de la natura i dels colors en un paisatge evocador que ens farà somiar. Sabieu que en el primer viatge les carabel·les duien arrós i sembla que era del molí de Pals ? També t'ho explicarem! Una ruta divertida i sorprenent de paisatge i natura en una experiència única per descobrir l'Empordà de Cristòfor Colom. Us esperem!

La Vila de Pals, protagonista de la Descoberta d'Amèrica en l'aventura més gran de tots els temps!

  

  • Inclou: Ruta guiada en "Burricleta"
  • Preu: 29€
  • Durada: 4 h Aprox (parada per esmorzar/dinar a part).
  • Idiomes i horaris: Sortides en català per grups amb dates a convenir. Mínim 6 persones. Per +info sobre grups, truque al +(34) 619-579-870 o feu click aquí.
  • Lloc de sortida: Davant la Casa de Cultura "Ca la Pruna" de Pals. Necessari presentar-se 20 minuts abans de l’hora prevista.
  • Dificultat: Ruta de dificultat lleugera.
  • Tickets: Per reserves i tickets, truqueu al +(34) 619-579-870.

  

ADQUIRIR/CONTRACTAR RUTA (Català)

La ruta en català, també està disponible per a grups organitzats. Podeu contactar mitjançant el telèfon +(34) 619-579-870 o escribint un e-mail a la direcció info@mitic.cat

  

  

 
© 2021 MITIC Experience