Inici   Empresa   Serveis   Dossier   Rutes guiades   Conferències   Disseny web   e-Botiga   Espai-cafè   
mític
   Premsa   Notícies   Patrocini   Contacte   Mapa web   Facebook   Twitter   
 

Termes legals

Devolucions:

  Tots els productes es poden canviar en un termini de 15 dies a partir del lliurament del paquet. Si la mida no és la correcta o el producte no et convenç, o qualsevol altre defecte de la comanda, te la canviem per l'adequada. Envia'ns el paquet per correu certificat (molt important) i posant-hi a dins el full de devolució amb les modificacions que desitges a l'adreça:

MÍTIC Gestió Cultural
Pg Europa 67-73, B-3º - 08397 Pineda de Mar (El Maresme)

  Si la devolució es fruit d'un canvi de mida o de producte per part vostra, les despeses de la devolució les pagarà el client i el nou enviament amb la nova comanda l'abonarem nosaltres.

  Si el canvi està motivat per un error nostre o per un defecte en el producte, t'abonarem el cost del teu enviament i la nova tramesa. Per motius obvis, no s'acceptaran devolucions de productes que mostrin clares evidències d'haver estat utilitzats o tinguin algun tipus de desperfecte i no acceptem cap paquet que porti import a pagar per l'enviament (reembors). Cal que el client pagui l'enviament i després, si s'escau, li retornarem l'import o bé li afegirem algun producte per valor igual i/o superior.

Privacitat de dades:

  Durant el procés de la vostra compra us demanarem una sèrie de dades personals (fonamentalment nom, adreça, correu electrònic...). En cap cas i sota cap concepte vendrem, intercanviarem o distribuïrem informació personal a terceres persones o empreses sense el consentiment explícit.

  Només utilitzarem el correu electrònic o bé el telèfon en el cas que haguem de comunicar-vos alguna qüestió relativa a la vostra comanda, i per donar-vos un millor servei com per exemple solventar algun problema de transport, etc. 
© 2014 MÍTIC scp   |   Inici   |   Contacte   |   Publicitat   |   Legalitat